Per procedir a la compra del dispositiu, d’un sol cop, a la tenda d’icono, heu d’entrar a https://www.iconoedu.com/ i introduir el codi del centre: 07004084. Teniu fins dia 20 d’agost.

Si voleu acollir-vos al rènting, es farà a l’escola, els dies 25, 26, 27, 30 i 31 d’agost, amb la venda de llicències i llibres. I amb cita prèvia

En aquest apartat tendreu tota la informació respecte de l’adquisició de dispositius chromebooks.

Començam la implantació d’aquest canvi metodològic, necessari amb l’esdevenir del moment que ens toca viure. És un projecte a 4 anys, on només no es tracta de tenir un dispositiu, sino de tenir tot el que calgui perquè el dispositiu, el seu funcionament i l’aprenentatge associat tengui les màximes garanties.

Començarem amb l’alumnat de 5è de primària, 6è de primària i 1r ESO. I, de forma progressiva, anirem pujant fins a 4t d’ESO.

S’introdueix el Chromebook (ordinador portàtil i tauleta a la vegada que empra el sistema operatiu Chrome OS) com a eina educativa. Cada alumne adquirirà un dispositiu del qual en serà el propietari i el responsable: l’usarà en el dia a dia escolar, el durà de casa al centre i del centre a casa i tindrà cura de tenir sempre la bateria carregada.

Es pretén, amb aquesta eina, que els processos d’aprenentatge de l’alumnat vagin canviant i adaptant-se a les noves metodologies de recerca i indagació per xarxa i que augmentin les seves destreses digitals.

El centre proposa la compra d’un dispositiu concret que ha estat escollit per la seva òptima relació qualitat/preu i per ser un dispositiu digital suficientment potent per cobrir les exigències de resistència, connectivitat i accessibilitat dels propers cursos.

Es tracta del dispositiu, ACER Chromebook R752T.

En primer lloc, aquí teniu la presentació del projecte de digitalització

Related posts