Associacions

Es moli

Com sabeu, l'Associació Infantil i Juvenil "Es Molí" ja té molts d'anys de rodatge. Són molts els nins, joves i monitors que han anat passant any rere any pel nostre molinet...

Es Moli

Som un equip de monitors i monitores que, des del voluntariat, dedicam el nostre temps a educar joves i infants en el temps de lleure, transmetent-los uns valors que els ajudin a créixer com a persones, tals com l'amor, l'amistat, la llibertat, la responsabilitat, l'alegria, l'optimisme, el ser un mateix, l'altruïsme, la cooperació...

Els nostres objectius fonamentals són:

  • 1.Crear i afavorir un clima i un lloc on els nins/es i joves es puguin divertir i gaudir del lleure.
  • 2.Educar i/o formar en els valors humans als nins/es i joves en el temps d'oci perquè siguin capaços de crèixer com a persones.

Enguany, hem tornat a fer moltes d'activitats: clubs, excursions, acampades, trobades amb altres nins i joves, diades d'aventura... i han estat molts els nins i nines que hi han participat. I encara ens queda el campament d'estiu, pel juliol!

Es Molí continuarà endavant amb ganes i il·lusió. Vos convidam a seguir participant de les nostres activitats i fem-ho sempre amb l'esperit que ha mantingut i manté durant tant de temps en aquest "grup" que ens deim "Es Molí"... Qualque cosa hi deu haver que ens fa repetir any rera any i que encara manté viva la flama que va néixer ara ja fa prop de 15 anys... Mantenim-la viva per molts d'anys més!

"Un ésser humà que somia tot sol, produeix tan sols un somni. Però quan somia en conjunt, es comença a construir una nova realitat" (Dom Helder Camara)

Continuem junts el nostre somni... El somni de seguir compartint... El somni de "ES MOLÍ"...

Per a més informació facebook Es Molí Club d'esplai

Es moli