El passat divendres, dins el marc del lema de pastoral «ets el que estimes«, els alumnes de primària i secundària, i les families, gaudiren de la visita del pediatra el Dr. Jorge Muñoz, que juntament amb Sor Magdalena Ribas i na Reina Lladó, tenen alguns projectes de cooperació a diversos països. En aquesta ocasió, en Jorge ens va contar la seva experiència al Txad (Ajuda al Chad), les dificultats que trobaren i tot el que visqueren.

Sen’s dubte, les paraules d’en Jorge Muñoz, la seva valentía i decissió foren un gran testimoni de misericòrdia que ens conviden a actuar per aconseguir un món més humà i just, tal com ens demana Déu.

Al finalitzar el seu testimoni molts d’alumnes quedarem impressionats i amb ganes de canviar la realitat i de poder donar un mà. En Jorge ens va comentar que ha escrit el llibre «El infierno más bonito que conozco«. Amb la compra d’aquest llibre podem col·laborar amb el seu projecte.

Aquesta visita és la primera de les tres que rebrem fins a final de curs, per tal de conèixer diferents testimonis de misericòrdia.

Related posts